4. marts – Official Competition

Den spanske film ‘Official Competition’ har Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez på rollelisten som et celebert trekløver.I arbejdet med sit nye prestigeprojekt forsøger filminstruktøren, Lola, at tøjle to skuespillegender, som har kæmpe egoer og er indædte rivaler. Den drevne Hollywoodstjerne, Félix, er vant til at spotlightet kun tilhører ham, og den radikale teaterskuespiller, Iván, brænder kun for den sande og ægte kunst.Under prøverne udfordres begge egocentrikerne af den intense og kompromisløse Lola, som ikke er bange for at udsætte dem for fare, fælder og fornedrelse i kunstens navn. Hvem vil være tilbage, når optagelserne endelig begynder…?’Official Competition’ er en satirisk skildring af filmindustrien, arrogante skuespillere og kunstbranchen som helhed.

2021 – 114 minutter

Udgivet i Film.