26. februar – Crimes of the Future

I ‘Crimes of the Future’ spiller Viggo Mortensen, Leá Seydoux og Kristin Stewart de tre hovedroller i en film instrueret af David Cronenberg.I den ikke så fjerne fremtid lærer menneskeheden at tilpasse sig sine syntetiske omgivelser. Denne udvikling flytter mennesker ud over deres naturlige tilstand og ind i en metamorfose, der ændrer deres biologiske sammensætning.Mens nogle omfavner transhumanismens grænseløse potentiale, forsøger andre at overvåge det. Uanset hvad, så spreder ‘Accelerated Evolution Syndrome’ sig hurtigt.Saul Tenser er en elsket performancekunstner, der har omfavnet Accelerated Evolution Syndrome og vokset nye og uventede organer i sin krop. Sammen med sin partner Caprice har Tenser forvandlet fjernelsen af ​​disse organer til et skue, som hans loyale tilhængere kan beundre i realtidsteater.

2022 – 107 minutter

Udgivet i Film.